در راستای اجرای مصوبات ستاد استانی اجرای سیاست های کلی اقتصاد مقاومتی قوه قضاییه استان ، رئیس کل دادگستری استان با همراهی دادستان مرکز استان در بازدید از شرکت عسل باران باغرو (عسل مهرنوش) بر لزوم دقت و نظارت بیش از پیش در تولید محصولات غذایی که مستقیماً با سلامت مردم در ارتباط است تأکید نمود.

دادگستری

 

 

به گزارش تایماز نیوز به نقل از  اداره روابط عمومی و رسانه دادگستری استان اردبیل، حجت الاسلام والمسلمین کثیرلو رئیس کل دادگستری استان در حاشیه این بازدید اظهار داشت: یکی از اولویت های اصلی دستگاه قضایی استان حمایت های قضایی قانونی از واحدهای تولید و اشتغال است. لذا دستگاه قضایی استان در چارچوب قانون و مقررات ضمن حمایت از واحدهای فعّال که با تلاش و کوشش سعی دارند محصولات با کیفیت تولید کرده و در اختیار مردم قرار دهند ، حمایت می کند.
وی با اعلام اینکه متأسفانه در برخی از موارد شاهد تولید محصولات غذایی بی کیفیت از جمله تولید عسل تقلّبی در استان هستیم، از دستگاه های مسئول خواست تا نسبت به ساماندهی عسل فروش های استان اقدام نموده و از دادستان های حوزه های قضایی استان نیز خواست ضمن پیگیری مجوز قانونی عسل فروشی های استان با متخلفان در این حوزه برخورد جدی و قاطعانه داشته باشند.
رئیس کل دادگستری استان با اعلام اینکه رصد و نظارت بر صنوف موجب سالم سازی عرصه تولید می شود گفت: کسب موفقیت در عرصه بازرسی و نظارت موجب رونق و سود بیشتر تولید کنندگان واقعی شده و دست دلالان و سودجویان را از بازار قطع می کند.
وی با ابراز خرسندی از وجود برخی از صنایع تبدیلی در استان در بحث مواد غذایی خاطر نشان کرد: ارزش افزوده ایجاد شده بعد از ایجاد صنایع تبدیلی بسیار سودآور بوده و تولید و اشتغال آفرینی خوبی دارد. لذا ضروری است تا همه مسئولان به منظور جلوگیری از خام فروشی محصولات تولیدی استان اهتمام ویژه ای نسبت به رفع موانع و مشکلات این صنعت در استان داشته باشند.
سید عبدالله طباطبایی دادستان مرکز استان نیز نیز در این بازدید گفت : استفاده از ظرفیت فضای مجازی و صدا و سیما را به منظور اطلاع رسانی و آگاهی دهی به مردم در مورد فرآیند تولید محصولات با کیفیت و استاندارد ضروری بوده و در این صورت است که مردم با آگاهی و دانش بیشتر نسبت به انتخاب محصولات باکیفیت و بهداشتی تر اقدام می کنند.
وی در مورد محصولات صادراتی نیز افزود : پشتوانه محصول صادراتی ، آبروی نظام است و در تولید آن باید کمال دقت در تمامی مراحل تولید لحاظ شود تا خدای نکرده محصول صادراتی به جهت عدم اخذ استاندارهای لازم و کیفیت بد مرجوع داده نشود .
لازم به توضیح است که در کشور سالانه در حدود۸۵۰۰۰ تن عسل تولید می شود که در استان اردبیل معادل ۱۰ در صد تولید کشور یعنی بالغ بر ۸۰۰۰ تن عسل تولید می شود. از این مقدار۱۰۰۰ تن مصرف استانی و بقیه به خارج از استان صادر می شود.